JK in het kort

JK is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van het inslijpen van vloerverwarming. Samen met zo'n 50 collega's in Nederland zorgen we voor zowel de zakelijke klant als de particulier voor warmte en comfort in elk gebouw. Het resultaat is jarenlang onbezorgd genieten van uw vloerverwarming. Vraag ook eens zonder verplichtingen een offerte aan. U zult zien dat deze duurzame manier van verwarmen voor iedereen bereikbaar is. JK vakmensen in vloerverwarming.

Erkend installateur

Wij zijn erkend installateur, geregistreerd bij de Stichting IntsallQ. InstallQ is de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel. Het uiteindelijke doel van InstallQ is om via deugdelijke kwaliteitsregelingen de kwaliteit en veiligheid van installaties in Nederland te vergroten. Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. De aansluiting bij bovenstaande instanties geven u de garantie dat wij geregistreerd vakmanschap en vakkundig advies leveren.

JK® chauffage sol fraisé en images

Avec plus de XX collaborateurs, nous ne sommes pas uniquement capables de réaliser de grands chantiers, mais nous pouvons aussi proposer un travail de grande qualité à nos revendeurs et donc aux particuliers, avec la certitude d'avoir un service hautement professionnel.

Demander une offre